středa 28. prosince 2011

DIY- ozdobený květináč

Ahojky, nedávno jsem dodělala nový design na mých květináčích.Myslím, že se mi to docela povedlo a tak bych se s vámi o to ráda podělila. :)

Budete potřebovat:
květináč
cédéčka
lepící pistoli (nebo něco jiného, aby to drželo)

Nastříhejte nebo nalámejte cédéčka na kousky, ale nemusí být všechny stejné, což se Vám asi ani nejspíš nepovede.Potom stačí nalepit kousky jeden vedle druhého lepící pistolí.Až bude svítit ze správného úhlu sluníčko nebo jen lampička


čtvrtek 15. prosince 2011

POLYVORE 1

Ahojky, už několik měsíců jsem členem webových stránek Polyvore.Našla jsem tu nějaké vishlisty a ráda bych vám je postupně ukazovala, aby jste věděli jaký je můj styl a co se mi líbí.

Dnes to budou jen náramky, které zbožňuji a které bych všechny chtěla, ale vím, že je mít nebudu.No co, peníze na rozdávání opravdu nemáme.Tak se jimi můžu pokochat a pochlubit aspoň takto, protože v dnešní době je možné i nemožné
Těším se na vás zítra opět zde.

DIY trendy stojánek na tužky

Ahojky, konečně jsem se dopracovala k prvnímu DIY, což jsem velice ráda.Je to docela pěkné a velice jednoduché.
Budeme potřebovat:
jakýkoliv pevný stojánek
krepák
úzkou stužku (vyberte tak, aby šla sladit s krepákem)
nit v barvě stužky
 jehlu
lepidlo ( můžete použít jakékoliv)

1. Stojan obtočte krepákem a 1 cm konce potřete lepidlem a nehte zaschnout.
2. Stuhu nastříhejte tak, aby byla po celém ovodu stojanu a přibližně tolik kusí, aby jste vždy měli přiměřené vzdálenosti mezi krepákem a stužkou.Poté přišijte.
Toť vše...!

papáá...:)                        




sobota 10. prosince 2011

Polyvore 1, 2

Co se vám líbí nejvíce?

pátek 9. prosince 2011

Pod maskou...

 Pod maskou se skrývá plno lidí a málo kdo ji vidí.Ať už je to maska přátelství, nadřazenosti, přepychu či smutku.Každý z nás si takovou masku vyzkoušel, ani já jsem se jí nevïhla.Narazila jsem na ní a upřímně vám řeknu, že mě dost po nich bolela hlava, protože gumička byla moc utažená.No ani ne tak hlava jako srdce, když pak ostatní uviděli, že jsem to tak vůbec nemyslela.
 Každý bychom chtěli mít tu nejkrásnější a nejveselejší masku abychom mohly před ostatními skrýt  ať už slzy nebo ponížení nebo i jiné nepříjemnosti.
 Často mezi přáteli slýchávám, že tý holce/klukovi to fakt sluší a druhý den vidím, jak se jí/ho snaží napodobit.Co by to bylo za svět, kdybychom všichni byli jako jeden jediný člověk.Buďme každý sám sebou, každý se svými chybami i nechybami, protože NIKDO NENÍ DOKONALÍ.

úterý 6. prosince 2011

My drawing

Ahojky, jak už jsem se zmínila, tak ráda kreslím a tak bych se vám s mojí první zveřejněnou kresbou ráda pochlubila a byla bych ráda, kdybyste mi jí ohodnotili.

neděle 4. prosince 2011

Who am I



Ahojky, tímto úvodním článkem bych se Vám ráda představila:

1.Jsem holka, které je 13 let.
2.Jmenuji se Kačka
3.Jsem hodná, usměvavá, chytrá, milá, praštěná, urážlivá, náladová, učenlivá, zapomínavá.
4.Miluju tanec, nakupování, kreslení, blbnutí, focení, vyrábění.
5.Co mi chutná?Skoro všechno, ale ze všechno nejvíc miluji palačinky, špagety, tousty s jahodovou marmeládkou a mojí nejlepší kamarádku NUTELU, kterou nechci nikdy ztratit. :D
6.Na jaké filmy koukám:romantické, komedie a sitkomy.

Tak to by mohlo stačit.Kdyby jste se chtěli na něco zeptat, tak pište...
Catherine